Εταιρεία

Από το 2005 η ‘’ΒΟΥΡΔΟΥΝΑΣ Α.Ε.’’ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της HANGCHA GROUP σε όλη την Ελλάδα. Η HANGCHA GROUP είναι από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες περονοφόρων στον κόσμο και η μεγαλύτερη στην Κίνα. Το εργοστάσιό της είναι πιστοποιημένο με ISO 9001:2008 και ISO 14001:2004 και όλα τα μηχανήματα φέρουν σήμανση CE.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ – SERVICE
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ – ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Η εταιρεία μας ξεκίνησε την λειτουργία της το 1989 στον τομέα των περονοφόρων ανυψωτικών οχημάτων (Κλάρκ). Η αγάπη της διοίκησης και των στελεχών της επιχείρησης για το αντικείμενο, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της και η συνέπεια με την οποία εξυπηρετεί τους πελάτες της έχουν καταξιώσει την εταιρία μας στον κλάδο, και σήμερα κατέχει μεγάλο μερίδιο αγοράς στο χώρο των περονοφόρων οχημάτων πανελληνίως με ηγετική θέση στην αγορά της Ελλάδος.

Βασιζόμενη στην πολυετή πείρα μας και μετά την καταξίωση που είχαμε σαν εταιρεία στο χώρο των περονοφόρων, κάναμε ακόμα ένα βήμα στο κλάδο της βιομηχανίας προχωρώντας στην εμπορία και το service ηλεκτροπαραγωγών ζευγών (Γεννήτριες).

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους κατασκευαστές στην Ευρώπη και στη Κίνα, όπως PERKINS – DEUTZ – CUMMINS – RIACARDO – LOVOL.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας χωρίζονται σε τρία μέρη. Οι εκθεσιακοί χώροι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Σίνδου και συγκεκριμένα στο 11ο χλμ Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Βέροιας, και στην Αθήνα, στην Λεωφόρο Αθηνών 126,  με μεγάλη γκάμα καινούργιων και ανακατασκευασμένων μηχανημάτων και ηλεκτροπαραγωγών ζευγών.

Στη περιοχή του Αγ.Αθανασίου και συγκεκριμένα στο 14ο χλμ Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Βέροιας βρίσκετε το πλήρως οργανωμένο συνεργείο το οποίο διαθέτει τμήμα μηχανικών, μηχανουργείου, ηλεκτρολογείου και βαφείου.

Μενού