Νέα άφιξη: 0.2T A Series Storage Assist Vehicle

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το όχημα Order Picker σειράς 0,2t A κυκλοφόρησε!

Είναι ένα συμπαγές και ευέλικτο όχημα που είναι ιδανικό για συλλογή και μεταφορά αγαθών σε μικρές αποθήκες, σούπερ μάρκετ, εργαστήρια κ.λπ. Τα κυριότερα σημεία αυτού του νέου προϊόντος:

  • Υψηλή απόδοση Η μέγιστη ταχύτητα ταξιδιού είναι έως και 8 km/h. Με ύψος ανύψωσης έως 5,3 μέτρα, οι χειριστές μπορούν να φτάσουν άνετα στις ψηλότερες σχάρες για την παραλαβή παραγγελιών χάρη στις λειτουργίες ανύψωσης και καθόδου του ιστού προσωρινής αποθήκευσης. Μπαταρία λιθίου 24V/125Ah. Η γρήγορη και ευκαιριακή φόρτιση βελτιώνει σημαντικά την απόδοση της εργασίας.
  • Ασφαλές & Αξιόπιστο Ακόμη και σε μεγάλα ύψη, ο χειριστής αισθάνεται αυτοπεποίθηση χάρη στην πλήρη προστασία ασφαλείας, όπως αυτόματο κλείσιμο θυρών, ανίχνευση δεξιού και αριστερού χεριού, φώτα που αναβοσβήνουν εμπρός και πίσω, αισθητήρας διακόπτη κλίσης κ.λπ. Όλες οι ταχύτητες οδήγησης συσχετίζονται επίσης με τα ύψη ανύψωσης των χειριστών, διασφαλίζοντας ότι έχουν περισσότερο έλεγχο.
  • Εύκολη Συντήρηση Ο κινητήρας AC μειώνει σημαντικά το κόστος συντήρησης και το χρόνο διακοπής της λειτουργίας. Όλα τα εξαρτήματα τοποθετούνται στο μπροστινό μέρος. Απλώς ανοίξτε το καπό, το όχημα μπορεί να συντηρηθεί εύκολα και γρήγορα. Με μια λέξη, το όχημα Order Picker σειράς 0,2t A είναι ιδανικό για πολλαπλές εφαρμογές.

Είναι μια αποτελεσματική, αξιόπιστη και ασφαλής λύση συλλογής παραγγελιών, ιδιαίτερα για μικρές αποθήκες, καταστήματα λιανικής, ελαφριές εφαρμογές συντήρησης ή εργασίες συλλογής χωρίς παλέτα. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα:  https://vourdounas.gr/product/90-00068/

Μενού